Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012
Θεμα: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ-ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, Ομάδα Νέων
Προς κύριο Χαντάβα
κ. Βουλευτά,
το παρόν κείμενο δεν αποτελεί παράκληση, ούτε προτροπή. Σήμερα κ. Χαντάβα καλείστε να προβείτε σε μιά επιλογή , ως συλλογικός εκπρόσωπος των συνανθρώπων σας στα Γρεβενά. Η προσωπική σας βούληση, ΔΕΝ αποτελεί κριτήριο, η κομματική σας γραμμή επίσης ΔΕΝ αποτελεί κριτήριο.
Κριτήριο αποτελεί η ζωή και το μέλλον των ανθρώπων που εκπροσωπείτε, τους οποίους έχετε ηθικό χρέος να ακούσετε στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή.
Σας καλούμε λοιπόν ως νέοι,  να ΜΗΝ επαναλάβετε ό,τι ψηφίσατε την 21η Ιουλίου χωρίς τη δική μας συγκατάθεση.
Η δύναμη που έχετε αυτή τη στιγμή είναι δική μας και αυτό να μην το ξεχνάτε όταν βρίσκεστε στα Γρεβενά, αλλά κυρίως όταν είστε στην Αθήνα. Είναι δική μας, όχι δική σας.
Αιτούμε λοιπόν από εσάς σήμερα τη στιγμή που θα ακούσετε το όνομά σας, να εκφράσετε με θάρρος την αντίδρασή σας στο “Μνημόνιο 2” και να το καταψηφίσετε.
Με ελπίδα και παρρησία,
Ομάδα Νέων Γρεβενών
Ομάδα Νέων Γρεβενών

5 Νοεμβρίου 2012
Προς : κ. Τιμολέων Κοψαχείλη
Βουλευτή Γρεβενών κ. Κοψαχείλη, σε λίγες μέρες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το Μνημόνιο 3. Ως πολίτες των Γρεβενών και εντολείς σας, ζητούμε να το καταψηφίσετεΓια να αποκτήσετε συγκροτημένη εικόνα για τη βούληση των πολιτών των Γρεβενών σκόπιμο θα ήταν να διεξάγετε δημοψήφισμα. Αν το θεωρείτε δύσκολο για τεχνικούς λόγους να καλυφθεί όλο το εκλογικό σώμα, δια δημοσίας κλήρωσης αυτών που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους μπορεί να προκύψει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Με ελπίδα και παρρησία,
Ομάδα Νέων Γρεβενών
Ιστοσελίδα: www:omadaneon.gr
Διεύθ. ηλ. ταχ.: omadaneon@yahoo.gr